Paruošimas:
1Sviesta gerai išsukti su visu rušių cukrumi, mušti kiaušinį, vėl gerai ir atsargiai išmaišyti. |
2 Miltus, kepimo miltelius ir druska sumaišyti atsikarme inde ir imašyt i skysta mase. |
3 Sudėti ir mažais gabaliukais susmilkinta šokolada. |
4 Gauta tešla uždengti maistine plevele ar maišeliu ir dėti į šaldytuva bent 1 parai (galima net iki 3 parų laikyti, nes kai kuriems žmonem atrodo, kad iš ilgiau pastovejusios tešlos gaunasi skanesni sausainiai). |
5 Kantriai išlaukus į kepimo skarda ištiesti kepimo popieriu, orkaite įkaitinti iki 180oC. Formuoti nedidelius (4-5cm skersmens) gan storus (0.5-1cm) skrituliukus ir delioti paliekant gan didelius tarpus, nes sausainiai labai išsiplečia, beveik 8cm; galima dėti po 4 į eile. |
6 Kepti apie 15min., kol gražiai parus. Leisti ataušti, kad sukietetų, nes tik iškepe būna dar minkšti. Skanaus. |
|
|
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą